Als je de loterij hebt gewonnen en een bedrag van 168 miljoen euro op je rekening krijgt, denk je er waarschijnlijk niet eens aan om door te spelen met de loterij. De kans dat je nog een keer wint en de investering van de nieuwe loten terugverdient, is namelijk vrij klein. Een Belgische man die twee weken geleden 168 miljoen euro won, denkt hier anders over. Hij speelt al 10 jaar mee met de EuroMillions loterij en heeft besloten gewoon mee te blijven spelen.

Twee keer de jackpot winnen: het komt voor

Dit lijkt misschien weggegooid geld, maar je blijft gewoon kans houden dat je nog een keer de jackpot wint. Het komt niet vaak voor, maar er zijn gevallen bekend van mensen die twee of zelfs meer dan twee keer de jackpot van dezelfde loterij wonnen. Zij kregen niet een keer, maar twee of zelfs vaker dan twee keer een groot geldbedrag op hun rekening gestort.

De loterij: een kleine investering en zeker voor een miljonair

De Belg die 168 miljoen euro won, besluit gewoon mee te blijven spelen met de loterij. Hij is trouw aan EuroMillions, waar hij al tien jaar lid van is en nu een ontzettend groot geldbedrag heeft gekregen. Misschien is het weggegooid geld, maar dat maakt toch niet uit als je al zo veel geld hebt gewonnen.

Wat de Belg met de rest van het geld gaat doen, is nog niet bekend. Hij is nu naar Duitsland gegaan om even bij te komen van alle hectiek, die veroorzaakt werd nadat zijn identiteit achterhaald werd. Dat hij heeft gezegd een deel van het bedrag aan een goed doel te schenken, draagt zeker niet bij aan de hectiek. Toen zijn identiteit achterhaald werd, werd de man meteen benaderd door vele goede doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation