Een wurgkrediet is een lening die zo’n hoge variabele rente kent, dat de mensen met deze lening nauwelijks iets af kunnen lossen van het geleende geld. Omdat de rente van de lening zo hoog is, hebben ze niet genoeg geld om daadwerkelijk geld af te lossen en zo blijven ze jaren met de lening zitten. Erg vervelend, want door de hoge rente kost de lening hen wel veel geld (zonder van de lening af te komen). Heb jij te maken met een wurgkrediet? Dan is er slechts één oplossing, namelijk in overleg gaan met je kredietverstrekker.

Het omzetten van een wurgkrediet: het is mogelijk

Veel mensen nemen genoegen met hun wurgkrediet en wachten simpelweg op betere tijden, maar dit is helemaal niet nodig. Zo is het mogelijk om het wurgkrediet om te zetten in een andere lening, zodat je minder rente hoeft te betalen en de lening gemakkelijk af kunt gaan lossen. Het omzetten van de lening bereik je echter niet in je eentje, maar doe je altijd in overleg met je kredietverstrekker. De beste manier om van je wurgkrediet af te komen, is dan ook door het gesprek aan te gaan met je kredietverstrekker en zo samen tot een oplossing te komen.

Hulp nodig? Schakel een tussenpersoon in

Sommige mensen hebben geen idee hoe om te gaan met een wurgkrediet en wat ze moeten zeggen tegen hun kredietverstrekker om van hun lening af te komen. Vind jij het ook lastig om dit probleem zelf op te lossen? Laat het probleem dan niet liggen, maar schakel een tussenpersoon in om je te helpen met het omzetten van je wurgkrediet. Dit kost je een bepaalde investering, maar dit geld verdien je uiteindelijk wel terug in de vorm van de lagere rente van de nieuwe lening en het sneller aflossen van de nieuwe lening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation